Podujevë: Publikohet lista e korrigjuar e nxënësve dhe studentëve përfitues të bursës komunale |DOKUMENT

Komuna e Podujevës konkretisht Drejtoria e Arsimit sot ka bërë publikimin e listave të nxënësve dhe studentëve përfitues të bursës komunale, njofton portali PodujevaPRESS.net

Në fakt sot janë publikuar listat e korrigjuara pasi që kishte ankesa të shumëta.

Këto janë listat: