PODUJEVË: Publikohet lista e kandidatëve që kanë konkuruar për pozitën e drejtor/zv.drejtor

Komuna e Podujevës ka hapur konkurs për pranimin e 33 drejtorëve dhe katër zëvendësdrejtorëve në shkollat fillore, të mesme të ulëta dhe të mesme të larta.

Konkursi i hapur për 37 pozitat janë dy drejtor të shkollave të mesme, dy zëvendës drejtor të shkollave të mesme, 31 drejtor të shkollave fillore, një zëvendësdrejtor të shkollës fillore dhe një drejtor për çerdhe.

Ndërsa sot është bërë publike lista dhe koha se kur do ti nënshtrohen intervistimit kandidatët për drejtor shkollash në Podujevë.

Më posht e keni listen: