PODUJEVË: Prej 15 mijë vota që kishte LDK në 2019, tani ka rënë në 9 mijë vota |Rezultatet

Pas humbjes në zgjedhjet e fundit lokale, LDK edhe kësaj here ka humbur bindshëm në zgjedhjet e jashtëzakonshme parlamentare që kanë përfunduar dje, njofton PodujevaPRESS.net

Me numërimin e votave del se Lëvizja Vetëvendosje është e para në këtë komunë, madje me një diferencë të frikshme prej 23.062 votave.

Duket se përfundimisht bastioni i kësaj parite në këtë qytet është thyer, madje kësaj radhe shumë keq.

Në këtë komunë LDK ka marr 9.366 vota, PDK 4.478 vota.

Por ky subjekt politik (LDK) në zgjedhjet e 6 tetorit 2019 kishte marr në Podujevë 15,094 vota.

Këto janë rezultatet e vitit 2019 dhe 2021:

Rezultetet e zgjedhjeve në Podujevë në vitin 2019