PODUJEVË: Ja si është dëmtuar kjo rrugë në Katunisht |FOTO

Sonte në mbrëmje një qytetar na ka informuar se rruga e cila nuk ka shumë kohë që është rregulluar në fshatin Katunisht të Podujevës, konkretisht në Lagjen e Kastratëve, tek varrezat është dëmtuar shumë, njofton PodujevaPRESS.net

Sipas fotove që na janë dërguar në redaksin tonë shihet një shembje e asfaltit dhe rrezikim i komunikacionit. E vetmja shenjë paralajmëruese për rrezikun aty është një shkop në mes të rrugës.

Sipas banorëve deri më tani askush nuk ka dal në këtë lagje për sanimin e dëmeve.

Për më shumë shikojni fotot: