PODUJEVË: E turpshme çfarë po ndodh në qendër të qytetit |PAMJE

Këto foto janë realizuar në qendër të qytetit të Podujevës, transmeton PodujevaPRESS.net

Një qytetar ka dërguar në redaksinë tonë këto foto ku pasqyrohet parregullësi sa i përket grumbullimit të mbeturinave, ndërsa nuk dihet sa a është papërgjegjësi qytetare apo kontenjerët pastrohen rrallë nga kompania dhe qytetarët kanë qenë të detyruar ta hedhin bërllogun në afërsi pasi që kontenjerët kanë qenë të tejmbushur.

Ankuesi që tregon për gjestin e ulët është hedhja e mbeturinave në tokë e jo në kontenjerë, duke i dhënë edhe një pamje të shëmtuar.

Në redaksinë tonë thuajse çdo ditë kemi raportime nga qytetarët nga ky vend se si qytetarë të pandergjegjshëm bëjnë keso veprime, por është për tu habitur se si nuk po vepron inspekcioni komunal dhe policia, të paktën duke vendosur një kamer aty përballë.

Për më shumë shikojini fotot e më poshtme./PodujevaPRESS.net/