PodujevaPRESS sjell risi informatash për lexuesit e saj

PodujevaPRESS në vazhdën e paraqitjes së ngjarjeve të fundit nga Podujeva dhe vendi, këtë vikend do te pasuroj edhe më tej përmbajtjen e rubrikave të saja.

Nga sot në portalin informativ PodujevaPRESS ju do të gjeni lajme nga Arkiva e Podujevës, si: histori, kulturë, arsim, prejardhja e mbiemrave dhe fiseve të llapit, figurat kombëtare, përbërja e fshatrave, emrat fshatrave nder shekuj, artefaktet ilire, pasuritë minerare, ujërat termale, këngë të trashëgimisë dhe zakoneve te nusërisë etj.

Por, Ne nuk kemi harruar te kujdesemi edhe për disponimin tuaj dhe parashikimet tuaja, andaj kemi shtuar rubrikën “Interesante” ku do te gjeni barcoleta dhe horoskopin.

E për te rinjtë adhurues te lojërave online, ju sugjerojmë te vizitoni portalin tonë, aty do te gjeni lojëra te ndryshme online.

Podujeva është e te gjithëve, duhet ta eksplorojmë te kaluarën aty ku i kemi themelet e krenarisë.

Për informimin tuaj kujdeset podujevapress.com