PodujevaPRESS ju uron Ditën e Pavarësisë!

Stafi i PodujevaPress me rastin e 17 shkurtit, Ditës së Pavarësisë ju uron  9 vjetorin e shpalljes së Kosovës shtet i pavarur dhe sovran.