Përfundon mbledhja e Kryesisë së LDK-së, heshtje totale!

Lidhja Demokratike e Kosovës, para pak çastesh e ka përfunduar mbledhjen e Kryesisë.

Askush nga anëtarët e Kryesisë nuk e ka thënë asnjë fjalë se çka u bisedua në këtë mbledhje.

Ndërkohë nga LDK kanë bërë të ditur se pas pak do të dalin me një kumtesë për media.

Gazeta Blic merr vesh së në këtë mbledhje u diskutua për çështjen e Ushtrisë dhe për demarkacionin si dhe për çështjen e zgjedhjeve.

Gazeta Blic ka provuar që të flas me zyrtarë të kësaj partie pas mbledhjes, por askush prej tyre nuk ka pranuar të flas.