Përfundimtare! Ky është televizioni ku do të shkojë Labi

Gjatë ditës se marte, Magazina.al kishte bërë të ditur nga burimet e saj se moderatori Labinot Gashi ka nënshkruar marrëveshje me KTV-në, që emisioni i tij të transmetohet aty.

Pas këtij lajmi ai reagoi ashpër,duke e mohuar një gjë të tillë, dhe duke i quajtur portalet online si “fantazma”.

Ndërkaq tani një ditë pas lajmit, ai ka bërë një tjetër postim ku tregon se tani çdo gjë është zyrtare, dhe që ka nënshkruar marrëveshje po me këtë televizion siç edhe u tha.

Në këtë rast bie poshtë thënia e tij e famshme se “Kur e marr vendimin, e marr vendimin. Kur s’e marr vendimin, s’e marr vendimin”.

Kjo ngase vetëm në ditë me parë tha që nuk ka nënshkruar asnjë marrëveshje, ndërsa tani ditën tjetër e thotë të kundërten.

Kjo tregon jovendosshmëri! /Magazina.al/.