Njoftim me rëndësi nga Komuna e Podujevës

Komuna e Podujevës konkretisht Drejoria e Sherbimeve Publike, Mbrojtje dhe Shpetim ka lëshuar një njoftim me të cilin bënë thirrje bizneseve të kësaj komune për aplikim për shfrytëzimin e hapsirave publike, transmeton portali PodujevaPRESS.net

Në njoftimin e kësaj drejtorie thuhet se aplikimi mund të bëhet deri më datën 15.04.2021.

Për më shumë detaje ky është njoftimi: