Njoftim i rëndësishëm nga ministria për ata që nuk i kanë marrë ende 170 euro

Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit ka njoftuar se është në përfundim të pagesave të Pakos Fiskale Emergjente për disa kategori, shkruan Gazeta Metro.

Nga Ministria tregojnë se brenda kësaj jave pritet përfundimi i pagesave për të gjitha këto masa.

“Të gjitha ato biznese, apo individë që mbesin pa u paguar për shkak të gabimeve teknike në aplikim, do të paguhen pas filtrimit të llogarive nga sistemi i pagesave, në bazë të PFE-së të personave apo bizneseve që janë pjesë e Pakos Fiskale.

Ministria tregon do të sigurojë të dhënat shtesë përmes kontaktit direkt me bizneset në bazë të të dhënave të aplikimit në EDI-elektronik.

Mjekët, infermierët, policët, zjarrfikësit dhe punëtorët e dyqaneve disa nga përfituesit e Pakos Emergjente Fiskale.

“MEA siguron se të gjithë përfituesit të përfshirë në këtë listë, pavarësisht gabimeve të mundshme, do të paguhen”, përfundon njoftimi.

Sipas Ministrisë, ky proces pritet të përfundojë në muajin shtator.