Njoftim i KEDS-it: Nesër këto vendbanime në Podujevë do të mbesin pa rrymë

Me ndërprerje disaorëshe të rrymës do të përballen nesër qyteti i Podujevës dhe disa fshatra.

Arsye janë punimet e domosdoshme për siguri të sistemit.

Ky është njoftimi i plotë i KEDS-it:

Punime në projekte investive

Data e punimit: 16-09-2020

Në NS 220/35/10(20)kV Podujeva te ndërprehet:

TS 10/04kV Furra Laura  (kodi: 14000001004 ) prej orës 09:00  deri në ora 17:00

Vendet: Një pjesë e rr. Skënderbeu, një pjesë e rr. Xheladin Rekaliu dhe një pjesë e rr.Rozafati.

Arsyeja e ndërprerjes: Projekti “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – konsumatorëve në rrjetin e ri.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 16-09-2020

1.

NS 220/35/ 10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Fshatrat 2  (Kodi:14000010) prej orës 09:00-09:30 dhe 15:30-16:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave dhe përgatitja e ndarësit të tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 220/35/10(20)kV Podujeva në daljen 10 kV Fshatrat 2 do të ndërprehet stabilimenti. Trafostacionet 10/0.4 kV që do të mbesin pa furnizim me energji elektrike:

14000010102 – Majac 1 qendra nga ora 09:00 deri 16:00

14000010103 – Majac 2 qendra nga ora 09:00 deri 16:00

14000010104 – Majac 3 Livadhegji nga ora 09:00 deri 16:00

14000010105  – Majac 4   nga ora 09:00 deri 16:00

14000010106  – Zhegrovë nga ora 09:00 deri 16:00

14000010107 – Lupçi i Epërm 2 Dushët nga ora 09:00 deri 16:00

14000010108 – Lupçi i Epërm 3 Menxhiqët nga ora 09:00 deri 16:00

14000010109  – Popova nga ora 09:00 deri 16:00

14000010110  – Potokët  nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Majac, Lupç i Epërm, Mahalla e Menxhiqëve, Popovët dhe Potokët.

Arsyeja: Vendosjen e shtyllave dhe përgatitja e ndarësit  të tensionit ët mesëm.