Një 46 vjeçar i vdekur, rastet e reja me COVID në Podujevë janë nga këto vendbanime |LISTA

Bazuar në njoftimin e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës, lidhur me rastet e reja me COVID-19, sot në Komunën e Podujevës kemi 17 raste pozitive, dhe një 46 vjeçar ka vdekur.

Rastet janë nga këto vendbanime: