Nga e hëna u lejohet dalja pa maskë atyre që dalin vetë

Në mbledhjen e Qeverisë është rekomanduar nga ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia të lehtësohen disa nga masat të cilat janë vendosur në luftimin kundër pandemisë.

E njëra ndër to është edhe heqja e maskave në ambiente të hapura.

Përveç kësaj në kuadër të masave të reja do të heqet ora policore dhe do të zgjatet orari i punës për gastronominë deri në ora 23:00.