Nesër, shumë fshatra të Podujevës do të mbesin pa rrymë!

KEDS ka bërë publik njoftim për reduktime në disa fshtra të Podujevës, reduktime këto të planifikuara përshkak të mirëmbajtjes së rrjetit dhe sigurisë së sisitemit.

Nga këto reduktime të cilat do të zgjësin  4 orë, pa rrymë do të mbesin: Surkishi, Lladofci, Sfeqla, Dumoshi, Shajkofci, Surdulli, Rakinica, Turiqica dhe kosnumtorët komercial.

Ky është njfotimi i plot:

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 25.01.2017 në TS 220/35/10 kV Podujevë do të shkyçet:

  • Dalja 10 kV Ballovci (Kodi:74000001)  prej orës 10:30 deri në orën 14:30 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Surkish 1, Surkish 2, Lladofc, Sfeqel, Sfeqel Shkolla, Dumosh, Shajkovc, Shajkovc 1, Surdullë, Drazhnje, Rakinicë, Turiqicë, Surkish, Dumosh dhe konsumatorët komercialë.

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i kabllove në NS 10/0,4 kV Sveqël.

 

Artikulli paraprakAleanca e populistëve. Në vitet e ardhshëm na pret një rrugëtim i rrezikshëm. Bëjmë mirë të përgatitemi
Artikulli tjetërVetmia e Europës