Nëse e shihni këtë person, lajmërojeni Policinë e Kosovës, po kërkohet për ngacmim dhe sulm seksual |FOTO

Policia e Kosovës – Drejtoria Rajonale e Policisë në Gjakovë, bazuar në ligjin  për publikimin e fotos me shënime tjera të personit të kërkuar më Urdhëresë/Letër rreshtim të Gjykatës Themelore nё Gjakovё, dhe Gjykatës Themelore Prishtinë me qëllim lokalizimin dhe arrestimin e tij për të dërguar në vuajtje të dënimit pre 6 vjet e 6 muaj, lëshon:

Kërkesë për bashkëpunim me qytetarët.

Personi i kërkuar është:

Ramadan (Feriz) Sopaj  i lindur me 03.05.1955 nё fshatin Janqishtë,Komuna e Malishevës.

I dënuari  është i kërkuar për dërgim në vuajtje të dënimit  për veprat penale:

Keqpërdorim seksual i personave nën moshën 16 vjeç

Sulm seksual

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

192 dhe 080019999 (pa pagesë)

029 269 007 -S.Policor Malishevë-Drejtoria Rajonale Gjakovë

E-mail adresa: [email protected]