Në Podujevë disa zona do të mbesin nesër pa rrymë nga 7 deri në 8 orë

Kompania për distribuimin e energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se edhe nesër do të ketë ndërprerje disaorëshe të rrymës në lokacione të ndryshme.

Ndërprerjet e parapara për nesër do të zgjasin 7 deri në 8 orë.

Këto ndërprerje bëhen për shkak të punimeve në projekte investive.

Sipas KEDS-it, këto janë lokacionet ku do të ketë ndërprerje të rrymës, e cila do të nisë në ora 9:00 dhe do të zgjasë deri në ora 16:00 dhe 17:00.

Punime në projekte investive

Data e punimit: 29-09-2020

NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Furra Laura  (kodi: 14000001004 ) prej orës    09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Një pjesë e rr. Skënderbeu, një pjesë e Valon Hasani.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime ne  projektin “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.