Në këto zona të Podujevës sot do të ketë ndërprerje të rrymës

Kompania e distribuimit të energjisë elektrike të Kosovës, KEDS, njofton se për shkak të punimeve në projekte investuese dhe për sigurinë e sistemit edhe sot do të ketë ndërprerje të energjisë në lokalitete të ndryshme të vendit.

Të premten do të ketë ndërprerje që do të zgjasë deri në 12 orë.

Ky është orari sipas rajoneve të vendit:

Rajoni i Prishtinës

Punime në projekte investive

Data e punimit: 09-10-2020

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Furra Laura  (kodi: 14000001004 ) prej orës 09:00 – 17:00

Vendet: Një pjesë e Rr. Skenderbeu, një pjesë e Valon Hasanit.

Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – konsumatorëve në rrjetin e ri.