Në këtë vend do të hapet festivali më i madh veprave nga akulli … ! (Foto)

Në Kinë me datë 5 janar të çdo viti hapet festivali më i mash i akullit në Botë. Skulpturat dhe veprat e krijuara nga akuklli janë magjepsëse edhe për nga pamja po ashtu edhe për nga madhësia./PodujevaPRESS/