Në Komunën e Podujevës janë 161 raste aktive me COVID-19 dhe 253 të shëruar

Bazuar në njoftimin e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës, lidhur me rastet e reja me COVID-19, sot në Komunën e Podujevës kemi 10 raste pozitive.

Rastet sipas lokaliteteve:

Podujevë (5), Halabak (1), Llugë (1), Lupç i Epërm (1), Lupç i Poshtëm (2).

Aktualisht në Komunën e Podujevës janë 161 raste aktive dhe 253 të shëruar.