Ndryshon kategorizimi i komunave, 14 në zonën e kuqe, Podujeva është në këtë kategori

Ministria e Shëndetësisë ka bërë sot kategorizimin e ri të komunave, raporton.

Sipas MSH-së, në zonën e kuqe nga sot e deri më 12 mars janë 14 komuna: Zveçani, Mitrovica e Veriut, Prishtina, Fushë-Kosova, Kamenica, Leposaviqi, Peja, Zubin Potoku, Gjilani, Obiliqi, Gjakova, Kllokoti, Mitrovica e Jugut dhe Lipjani.

Në zonën e verdhë janë 13 komuna: Vushtrria, Podujeva, Ferizaj, Deçani, Vitia, Rahoveci, Graçanica, Prizreni, Novobërda, Suhareka, Kaçaniku, Shtimja dhe Istogu.

Ndërsa në zonën e gjelbër janë 11 komuna: Skenderaj, Klina, Drenasi, Dragashi, Juniku, Malisheva, Mamusha, Shterpa, Hani i Elezit, Parteshi dhe Ranillugu.