Me Plis n’Xhami. Qytetarët i përgjigjen pozitivisht imamit Imri Llugaliu (Foto+Video)

Hoxhë Imri Llugaliu i cili është Imam në Xhamin e Vjetër në Podujevë, ka lëshuar një njoftim para disa ditëve sipas të cilit, për nderë të ditës së Pavarësisë, me 17 shkurt 2017 do të mbaj një program special me moton “Për PAVARËSI Falemi me plis n’Xhami”., transmeton PodujevaPRESS.

Sot, atij i janë përgjigjur pozitivisht qytetarët të cilët kanë shkuar me Plisa në faljen e xhumas.

Programi ka filluar me ilahi nga ora 11:40 dhe pastaj ka vazhduar me valle e tupana nga oborri i Xhamis deri në qytet. /PodujevaPRESS/