Me këtë aplikacion mund të zgjidhni çdo detyrë në matematikë

Një aplikacion i ri mund t’ju ndihmojë që t’i gjeni përgjigjet e shumë problemeve matematikore dhe madje t’ju shpjegojë se si t’i zgjidhni ato vetëm duke e bërë një foto.

I quajtur Socratic, aplikacioni pa pagesë përdorë inteligjencën artificiale për të përcaktuar se për çfarë informacioni keni nevojë, dhe më pas ju shpjegon edhe përmes videos hap pas hapi.

Kompania prapa këtij aplikacioni thotë se aplikacioni është si të kesh “një tutor digjital në xhepin tuaj”, i cili nxjerr përgjigje nga një komunitet i mësuesve dhe nxënësve, transmeton Gazeta Express.

Socratic nuk ju ndihmon vetëm në matematikë. Aplikacioni ju ndihmon të gjeni përgjigje edhe në shkencë, histori, anglisht dhe ekonomi.

Artikulli paraprakUshqimet që ndikojnë në gjatësinë e fëmijëve
Artikulli tjetërAmbasadori amerikan në Beograd: SHBA s’ndryshon politikën në Ballkan