Më i ëmbël eurokremi i bardhë apo i zi? Luana Vjollca apo Majlinda Zeka

Gjithmonë ka patur dilema, nëse më i shijshëm është eurokremi i bardhë apo i zi.

Dilemë e ngjashme mund të jetë kjo nëse më superseksi është Luana Vjollca apo Majlinda Zeka.

Dy bukuroshet e showbizit shqiptar kanë publikuar foto nga Prishtina.

Në mes të borës dhe të ftohtit, kanë dhënë paksa ngrohtësi për fansat e tyre.