LAJM I FUNDIT: Ka filluar rrëzimi i murit në Mitrovicë! (Foto)

Pas marrëveshjes së arritur të cilës i doli garant edhe Ambasada amerikane në Prishtinë, tani para pak minutash ka filluar rrëzimi i murit në Mitrovicë, mur ky i ngritur pa marrëveshje dhe në shpërpushje me ligjet e Kosovës./PodujevaPRESS/