Kuvendi shkarkon bordin e AKP-së

Me shumicë votash Kuvendi i Kosovës ka shkarkuar Bordin e Agjencisë Kosovare të Privatizimit.

Gjithashtu Kuvendi nuk ka miratuar as raportin vjetor të kësaj Agjencie, shkruan Reporteri.net.

Për shkarkimin e bordit të kësaj agjencie pro kanë votuar 65 deputetë, 2 kundër dhe asnjë abstenim.

“Qeveria duhet të ia propozojë Kuvendit përbërjen e re të AKP-së”, tha kryetari i Kuvendit Glauk Konjufca.