Kriminelët e New York-ut duan të arrestohen nga kjo police!

Të gjithë kriminelët e New York, duan të arrestohen sa më shpejt të jetë e mundur nga kjo police që shihni në fotografi.

Është Samantha Sepulveda, e cila përveç që ruan rendin dhe qetësinë në rrugët e Neë York, ajo është dhe modele e veshjeve të brendshme, rrobave banje e me pozat e saj tërheqëse ajo ka mbledhur më shumë se 110 mijë ndjekës në llogarinë e saj në Instagram, transmeton Klan Kosova.

Sepulveda është 32 vjeçare e cila në palestër shihet shpesh për fizikun e saj tërheqës madje ushtron për format e saj në mënyrë më efektive që çmend më shumë se sa armët e zjarrit!