Krimi i organizuar/ Policia me aksion në 12 lokacione, 7 të arrestuar vetëm në Podujevë

Polica Kundër Krimit të Organizuar në koordinim me Prokurorinë Speciale të Kosovës janë duke zhvilluar një aksion të gjerë në kryeqytet dhe në disa komuna tjera.

Burimet e IndeksOnline brenda policisë kanë thënë se disa persona kanë përfunduar në pranga.

Aksioni kundër krimit të organizuar është në vazhdim e sipër dhe po zhvillohet në 12 lokacione të ndryshme në Prishtinë te “Rruga B”, në Graçanicë e në Podujevë.

Vetëm në Podujevë janë prangosur shtatë persona.