Kontenjerët zbrazur ndërsa mbeturinat në rrugë. Papërgjegjësi! (Foto)

Kjo foto është realizuar në rrugën afër  tregut të ri, mbrapa shkollës fillore “Naim Frashëri”.

Një qytetar ka dërguar në redaksinë tonë këtë foto ku pasqyrohet parregullësi sa i përket grumbullimit të mbeturinave, ndërsa nuk dihet sa a është papërgjegjësi qytetare apo kontenjerët pastrohen rrallë nga kompania dhe qytetarët kanë qenë të detyruar ta hedhin bërllogun në afërsi pasi që kontenjerët  kanë qenë të tejmbushur./PodujevaPRESS/