Komuna e Podujevës publikon listën e drejtorëve dhe zv.drejtorëve të shkollave fillore dhe të mesme |Dokument

Komuna e Podujevës kishte hapur konkurs për pranimin e 37 drejtorëve dhe pesë zëvendësdrejtorëve në shkollat fillore, të mesme të ulëta dhe të mesme të larta, njofton Portali PodujevaPRESS.net

Konkursi i hapur për 42 pozitat janë tre drejtor të shkollave të mesme, tre zëvendës drejtor të shkollave të mesme, 33 drejtor të shkollave fillore, dy zëvendësdrejtor të shkollës fillore dhe një drejtor për çerdhe, ishte përsëritur dy herë dhe tani janë përzgjedhur vetëm tetë drejtor dhe një zëvendës drejtoreshë.

Sipas njoftimit të komunës në shkollat ku nuk janë plotësuar kushtet do të përseritet konkursi.

Ky është njoftimi: