Komuna e Podujevës nxjerr urdhëresë për operatorët e transportit publik të udhëtarëve

Drejtoria e Shërbimeve Publike ka nxjerrë një urdhëresë ku urdhëron të gjithë operatorët e transportit publik të udhëtarëve (Autobusët) që operojnë në linjat urbao-periderike në territorin e Komunës së Podujevës, që të respektojnë oraret e qarkullimit dhe itinerarin e lëvizjes sepse sipas Vendimit për caktimin e rrjetit të linjave urbano-periferike, dhe orarin e qarkullimit, vendnisja dhe kthimi i të gjithë operatorëve të transportit publik të udhëtarëve (Autobusëve) është Stacioni i Autobusëve në Podujevë, transmeton PodujevaPRESS.net

Ky është dokumenti: