Komuna e Podujevës njoftim me shumë rëndësi për bizneset

Drejtoria e Planifikimit dhe Zhvillimit Ekonomik në Komunën e Podujevës ka njoftuar bizneset që operojnë brenda kësaj komune se tani e tutje vlen Rregullorja komunale për orarin e punës pas shfuqizimit të masave anti-Covid, transmeton PodujevaPRESS.net

Ky është njoftimi :