Komuna e Podujevës hap konkurs për vende të lira pune |DOKUMENT

Komuna e Podujevës ka hapur konkurs për pranimin e 10 punëtorëve teknik dhe 2 pozita roje nate në shkollat fillore, të mesme të ulëta dhe të mesme të larta.

Konkursi do të jetë i hapur deri më 19 nëntor  të këtij viti.