Komuna e Podujevës feston Pavarësinë, por harron t’i nderoi Dëshmorët e Kombit! (Dokument)

Sipas programit festiv i cili është bërë publik nga organet komunale, komuna e Podujevës nuk ka paraparë në agjendën e saj të nderoi apo bëjë homazhe pranë varrezave të dëshmorëve ose te komplekset memoriale të UÇK-së, njofton PodujevaPRESS.

Komuna e Podujevës në prag të 9 vjetorit të Pavarësisë ka organizuar një program artistik për datë 16-17 shkurt 2017.

Për nderë të Ditës së Pavarësisë 17 shkurt 2017, pika kryesore do te jëtë Koncerti i Shoqërisë Kulturoro-Artiske “Josip Rela” që zhvillohet nga ora 16:00  dhe Ekspozita “Art Vizuel”.

Ndërsa sot filloi një  turnirë në futboll të vogël dhe shfaqje të performancës së arteve marciale- karateje.

Kjo është agjenda e plot: