Komuna e Podujevës e shpall konkursin për 29 drejtorë dhe 4 zv. drejtorë shkollash |DOKUMENT

Komuna e Podujevës ka hapur konkurs për pranimin e 29 drejtorëve dhe katër zëvendësdrejtorëve në shkollat fillore, të mesme të ulëta dhe të mesme të larta, njofton Portali PodujevaPRESS.net

Konkursi i hapur për 33 pozitat janë dy drejtor të shkollave të mesme, dy zëvendës drejtor të shkollave të mesme, 26 drejtor të shkollave fillore, dy zëvendësdrejtor të shkollës fillore dhe një drejtor për çerdhe.

Konkursi do të jetë i hapur deri më 15 korrik të këtij viti.