Komuna e Podujevës do të punojë edhe gjatë fundjavës |DOKUMENT

Kryetari i Komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi, ka marrë vendim që sektori i shërbimeve me qytetarë, në administratën komunale të punojë edhe gjatë ditëve të fundjavës (e shtunë e diel).

Ky vendim është marrë për shkak të rritjes së vëllimit të punëve dhe kërkesave me rastin e ardhjes së bashkatdhetarëve nga diaspora.