Kompania e lëngjeve Fluidi merr pjesë në panairin e pijeve në Rusi !

Rëndësia e këtij panairi qëndron në atë se e stimulon industrine ushqimore të Evropës Lindore si dhe kontribon në implemetimin e projekt ligjeve të cilat përmirësojnë kualitetin e jetesës së qytetarëve në Rusi.

Kompania e lëngjeve Fludi me pronar shqiptar nga Presheva, kompani kjo e cila ka edhe një filale prodhuese në Gjilan, ka njoftuar në faqen e saj zyrtare  se ka marr pjesë në Prodexpo, panairin më të madh të pijeve dhe ushqimeve në Moskë të Rusisë, transmeton PodujevaPRESS.

“Produktet e Fluidit po ekspozohen në Prodexpo, panairin më të madh të pijeve dhe ushqimit në Moskë, Rusi. Parashihet që këtë vit prezent në panair të jenë mbi 22 mijë përfaqësues të kompanive dhe produkteve, ndërsa rreth 55 mijë visitor”.

Rëndësia e këtij panairi qëndron në atë se e stimulon industrine ushqimore të Evropës Lindore si dhe kontribon në implemetimin e projekt ligjeve të cilat përmirësojnë kualitetin e jetesës së qytetarëve në Rusi./PodujevaPRESS/