Komentuesi me shaka Haradinajt : Mbylli frizerkat se na mytën si kazinot!

0

Një komentues ka dhënë një koment mjaft qesharak dhe interesant, në një nga lajmet që vijnë së fundmi për mbylljen e kazinove në nivel vend.

Komentuesi e ka shfrytëzuar këtë lajm për të bërë një koment interesant, të cilin me shumë humor e bënë në lajmin e dhënë.

Por këtë herë është fjala për frizerkat, të cilat komentuesi i kërkon me humor Haradinajt t’i mbyllë.

“O edhe frizerkat mbyllni sa ma shpejt se edhe ato njojt si kazinot na fiken” shkruan me shaka komentuesi në këtë lajm.