Kjo është pasuria e Agim Veliut?! (Foto)

Sipas të dhënave të deklaruara, Agim Veliu del të jetë kryetari më i “varfër” në Kosovë, ku pas tij prinë kryetari i komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti.

Lëvizja FOL, së fundmi ka publikuar një tabelë përmbledhëse krahasuese me të dhënat e deklaruara për të ardhurat e të gjithë zyrtarëve të lart shtetëror, deklarim ky i cili është i obliguar me ligj të bëhet çdo vit.

Mirëpo qytetarët janë kritik ndaj deklarimeve që bëjnë zyrtarët, sipas tyre,  deklarimet e tilla  nuk janë reale dhe nuk përkojnë me pasurinë reale që kanë këta zyrtarë. /PodujevaPRESS/

Artikulli paraprakStuhia e dëborës bllokon Poloninë
Artikulli tjetërEdhe kjo na duhej, KEDS njofton shumë prishje anëkënd Kosovës