Kjo është gjendja e trotuareve në qytet (Foto)

Përveç rrugëve  të fshatrave të cilat janë bllokuar nga bora e mbrëmshme, hiq më mirë nuk janë as troturat e qytetit. Trotuaret janë shumë të rrëshqitshme, si pasojë e mos hedhjes së kripës dhe rërës. /PodujevaPRESS/

 

 

Artikulli paraprakCassano në Flamurtar? Kjo është e vërteta
Artikulli tjetërRruga që lidhë fshatrat Ballofc-Herticë e bllokur totalisht (Foto)