Kjo është gjendja e magjistrales Podujevë-Prishtinë (Foto)

Foto ilustrim

Në të gjithë aksin rrugor Podujevë-Prishtinë, rruga është lehtë e kalueshme por me ngrica të theksuara dhe e rrëshqitshme vende vende.

Siç vërehet edhe në foto, kompanitë e kanë larguar borën nga rruga por reshjet ishin të pandërprera gjatë gjithë natës dhe rruga është mbuluar përsëri.

Falenderojmë qytetarët për raportimin e lajmit. /PodujevaPRESS/