Këto 18 fshatra të Podujevës do të mbesin nesër pa rrymë

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet. 18.12.2020 – Punime të domosdoshme për siguri te sistemit.

Prishtinë

1.

Në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llausha (Kodi: 14000013) prej orës 12:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

Arsyeja: Punime ne projektin rikonstruimi i rrjetit në NS Mërrnicët Llaushë.