Këta janë tre anëtarët e familjes që vdiqen në një fatkeqësi komunkacioni (Foto)

Një aksident i rëndë trafiku ndodhi dje në magjistralen Prishtinë-Shkup, përkatësisht në fshatin Gërlicë të Kaçanikut.

Aty, fatkeqësisht humbën jetën tre anëtarët e një familje, Jahir, Naxhie dhe EbuBekir, Idrizi, raporton Magazina.al

Varrimi i të ndjerëve bëhët sot në  orën 16 ./ Magazina.al/