Këta janë kandidatët për deputetë nga Lëvizja Vetëvendosje në Podujevë

Tre kandidatë për deputetë do të jenë nga Lëvizja Vetëvendosje, dega në Podujevë, raporton GazetaBlic.

Burimet e gazetës mësojnë se Fitim Haziri, Saranda Bogujevci dhe Vendenis Lahu janë kandidatët që janë votuar për t’u futur në garë për Kuvendin e Kosovës.

“Haziri ka marrë 85 vota në anëtarësi, Bogujevci 78 dhe Lahu 60”, kanë bërë të ditur këto burime.

Kosova do të mbajë zgjedhjet e parakohshme parlamentare më 14 shkurt.