Këta janë dy zëvendësministrat e rinj të emëruar nga Kurti

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti ka emëruar dy zëvendësministra.

Kjo është bërë e ditur përmes një komunikate për media të lëshuar nga zyra e kryeministrit.

Zëvendësministrat e emëruar janë:

Znj. Edona Maloku Bërdyna, zëvendësministre në Ministrinë e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit.

  1. Agon Dobruna, zëvendësministër në Ministrinë e Zhvillimit Rajonal.