Këta janë 6 anëtarët e Bordit të Telekomit që emëroi qeveria Kurti II (EMRAT)

Qeveria Kurti ka emëruar sot bordin e ri të drejtorëve të Telekomit.

Në mbledhjen e mbajtur sot, janë emëruar pesë anëtarë të Bordit dhe Kryesuesi i tij.

Këta janë emrat e të emëruarve:

Shpëtim Dobra – Kryesues

Anëtarë:

Sajmije Thaçi.

Mimoza Vila.

Florina Jerliu

Agim Muçaj.

Remzi Kelmendi.

“Të emëruarit i kryejnë detyrat dhe përgjegjësitë sipas ligjit. Ky është një proces i gjatë që po përfundon sot me emërimin e këtij bordi të drejtorëve”, ka thënë kryeministri Kurti.