Kështu festohej dikur 1 Maji (VIDEO)

Në shumë vende të botës shënohet sot 1 Maji, Dita e Punëtorëve.

Dita e Punës, ose Festa e Punëtorëve, është një festë që festohet më 1 Maj të çdo viti, e cila synon të kujtojë angazhimin e lëvizjeve sindikale dhe vështrimin ekonomik-social të punëtorëve.

Përderisa nëpër botë protestohet, në Kosovë kjo ditë po festohet. Në vazhdim keni një video ku tregohet se si është festuar 1 Maji gjatë viteve të kaluara në Gërmi.