Kërcënohet një zyrtar policor

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se më 5 shkurt të këtij viti, një zyrtar policor ka raportuar se përmes rrjeteve sociale ka marrë mesazhe kërcënuese, raporton Gazeta Express.

Sipas policisë, ai ka raportuar se kërcënimet lidhen me detyrën e tij zyrtare, ndërsa rasti është ende në hetime.

“Ankuesi mashkull kosovar zyrtar policor raporton se nga persona të panjohur, përmes rrjeteve sociale kishte marr mesazhe kërcënuese dhe ofenduese lidhur me detyrën e tij zyrtare. Rasti nën hetime”, bëhet e ditur në raportin 24 orësh të policisë.