KEDS: Podujeva nesër pa rrymë

KEDS njofton se nesër më datë  03.02.2017 në NS 220/35/10kV Podujeva do të shkyçet:

• Dalja 10 kV Podujeva 1 ( Kodi: 14000001)  prej orës 10:30 deri në orën 14:30, transmeton PodujevaPRESS.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.Skenderbeu, rr.Brigadat (nje pjese), Ujësjellësi i qytetit .
Arsyeja e ndërprerjes: riparimi i ormanit në NS 10/0,4 kV Blakqoret,
2.
Më datë  03.02.2017 në NS 220/35/10kV Podujeva do të shkyçet:

• Dalja 10 kV Letanci ( Kodi: 14000012)  prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Obranq, Peran, Obranq 1, 2, 3, Bradash, Bajqin, Katunishte, Lepaj, Dobratin 1, Ferma e Pulave Peran .

Arsyeja e ndërprerjes: shqyrtim i mbrojtjeve rele.
3.
Më datë  03.02.2017 në NS 220/35/10kV Podujeva do të shkyçet:

• Dalja 10 kV Llausha( Kodi: 14000013)  prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.
Arsyeja e ndërprerjes: shqyrtim i mbrojtjeve rele.
4.
Më datë  03.02.2017 në NS 220/35/10kV Podujeva do të shkyçet:

• Dalja 10 kV Fabrika e polisterit( Kodi: 14000015)  prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Polisteri.
Arsyeja e ndërprerjes: shqyrtim i mbrojtjeve rele.

Më 03.02.2017 në NS 35/10kV Batllava do të shkyçet:

• Dalja 10 kV Batllava ( Kodi: 14015001)  prej orës 12:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.
Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllës së betonit 12/1600 dhe energjizimi i një pjese të LP 10(20) kV  në kuadër të projektit  LOT 2  Podujeva , nënprojekti  Batllavë.

Artikulli paraprakSerbët lëshojnë pe, pranojnë të rrënohet muri në Mitrovicë
Artikulli tjetërAksident trafiku në fshatin Sibofc (foto)