KEDS njofton se nesër pa rrymë do të mbesin këto lokacione në Podujevë

KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve të planifikuara për nesër në disa lokalitete të vendit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Koha më e gjatë e ndërprerjes do të jetë 12 orë.

Ky është orari për Podujevë:

 

Në NS 220/35/10 kV Podujevë  do të ndërprehet:

Dalja 10kV  FAN Zahir Pajaziti  (kodi: 14000014) prej orës 10:00 – 15:00

Vendet: FAN Zahir Pajaziti, Letanc te Rexha, Smajlovit, Bajqinë, Kërpimeh, Repë, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçice, Zhiti, Sylevice, Breze, Tërnavicë, Murgull, Zakut, Metehi, dhe Dobërdol.

Arsyeja: Vendosja e ndarësit linjor.